1 zdjela povrća, prilog za cijeli tjedan. Napunite lim za pečenje svojim omiljenim narezanim povrćem i ispecite ga u pećnici. Koristite povrće kao jednostavan prilog uz glavno jelo ili za brzu pripremu tjestenine.
Da bi vaš radni tjedan bio lakši, pomiješajte ostatke hrane s kajganom i pripremite brzu fritaju.
Stižu nam topliji dani – juhu zamijenite zabavnom i jednostavnom salatom. Pomiješajte rajčice, listove bosiljka i svježu mozzarellu s pesto umakom za brzinsku Caprese salatu.
Višenamjensko meso. Kockice mesa skuhajte u ekspres loncu ili u loncu od lijevanog željeza da biste dobili mekano, sočno meso i ukusnu juhu. Prvo zapecite meso u loncu, zatim dodajte malu količinu vode, povrće i začinsko bilje po želji. Kuhajte minimalno 1 sat na laganoj vatri da biste dobili najbolje rezultate.